RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Він що, таємний спецагент? Випливли нові подробиці про скандального заступника голови МВС

Заступник міністра внутрішніх справ України, який оскандалився на в'їзді у Донецьку область Олександр Гогілашвілі, який агресивно загрожував поліцейським, їздить із особистою охороною на бронеавтомобілі, який використовується для безпеки співробітників військової розвідки України.

Про це повідомив головний редактор сайту "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

За словами журналіста, заступник міністра не має того статусу, щоб мати бронеавтомобіль із особистою охороною, яка складається із шістьох військовослужбовців. Як поінформували джерела "Цензор.НЕТ", ці військові - офіцери спецназу Головного управління розвідки Міністерства оборони, військова частина 2245. На відеозаписі співрозмовники видання розпізнали офіцерів ГУР МО Петра М. та Михайла Я.

Крім того, Бутусов посилається на інформацію джерел у ГУР МО, що для пересування Олександра Гогілашвілі використовують бронемашину Toyota , яку надало посольство США, щоб убезпечити співробітників української військової розвідки.

Ця Toyota раніше перевозила командира спецназу ГУР МО Юрія Семенюка. Розвідник днями виступив із викриттям про наявність російських "кротів" в офісі президента України. Його також звільнили після провалу захоплення вагнерівців.

"Надання охорони та машин Гогілашвілі може бути прямим порушенням закону - чи він одночасно таємний спецагент, який виконує диверсії у російському тилу?", - припустив Бутусов.

Нагадаємо, 10 грудня, заступник голови Міністерства внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал із поліцейськими на блокпосту у Краматорську. Чиновник на авто прямував до зони Операції об'єднаних сил.

Раніше "Апостроф" писав, що українці висміяли заступника голови МВС Олександра Гогілашвілі.

Також Гогілашвілі вибачився за свою поведінку на блокпосту ООС. Чиновник зазначив, що був надмірно емоційним.

Крім того, як ми інформували, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював перед прем'єр-міністром та урядом питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності його заступника Олександра Гогілашвілі.