RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Влада перезапускає телеканал "Рада" - за гроші українців та зі скандальними ведучими

З 15 грудня телеканал "Рада" виходитиме у новому форматі: редакція не тільки отримає нову студію у приміщенні парламенту, але до роботи залучать скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова та інших журналістів.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на власні джерела в Офісі президента.

Нагадаємо, Петров підозрюється за кількома статтями: втручання у діяльність правоохоронців, свідомо хибне повідомлення про злочин, порушення недоторканності житла та таємниці листування. Наразі розслідування завершено, але справа досі не направлена до суду.

За версією слідства, Петров був організатором секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Варченка, дружина якого на той момент працювала першим заступником голови Державного бюро розслідувань. Скандал пов'язували із тиском на керівництво ГБР.

Відомо, що у Петрова, за інформацією "Бабеля", на оновленій "Раді" буде своя авторська програма і вона виходитиме в прайм-тайм. Перший випуск з'явиться вже цього тижня. Також свою програму вестиме і колега Петрова – Сергій Іванов.

За даними УП, перезапуском каналу займається Олексій Семенов, який запускав канали Віктора Медведчука та "Прямий". Він особисто приваблює журналістів, проводить зустрічі. Директор телеканалу "Рада" Вадим Перенчук не підтвердив, але й не спростував поширену раніше інформацію про те, що на каналі працюватимуть колишні ведучі ZIK Назар Довгий та Артем Бібік.

Читайте також матеріал "Апострофа": Дорогий в обслуговуванні: як через телеканал "Дім" відмивають бюджетні гроші.