RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Нардепа Трухіна виключили зі "Слуги народу": що кажуть МВС та генпрокурор про скандал

Влада України відреагувала на відео з місця ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна.

Про відкриття кримінального провадження щодо Трухіна повідомила на своїй сторінці у Facebook генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

За її словами, зараз йдеться "не просто про ДТП, а про значно більше".

"Без зволікань дала доручення зареєструвати кримінальне провадження. На жаль, йдеться вже не лише про участь у ДТП. Цілком очевидно, що питань для вивчення набагато більше", - пише Венедиктова.

Тим часом, у МВС України назвали Трухіна спеціальним суб'єктом кримінального провадження - про це повідомляє прес-служба відомства у Facebook. Там заявили, що " всі спроби представити суть справи так, що народний депутат України про щось намагався "домовитися" з міністром внутрішніх справ України, не відповідають дійсності".

Водночас, прес-секретар "Слуги народу" Юлія Палійчук повідомила на своїй сторінці в Telegram, що Трухін уже виключено з партії. Водночас, він більше не очолюватиме полтавську обласну організацію "Слуг народу".

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ оприлюднили відео з місця ДТП за участю Трухіна - політик пропонував правоохоронцю хабар і погрожував зателефонувати очільнику МВС.