RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Британія відправила в Україну елітних бійців: чим вони займуться

Понад 100 військових британського спецназу направили в Україну для передачі досвіду, у зв'язку з агресією з боку РФ.

Про це повідомляє Mirror.

Зокрема, як військових радників до України направили представників добірних підрозділів САС, СБС, Спеціального розвідувального полку та Групи підтримки спецназу. У планах солдатів навчати український спецназ тактиці боротьби з повстанцями, снайперській стрільбі та диверсіям.

Британський спецназ зміг розгорнути таку велику кількість сил у регіоні, оскільки вони більше не діють в Афганістані, але деяка кількість військових все ще перебуває в Сирії та Іраку.

“Спецназ Великої Британії був перекинутий у регіон, щоб допомогти та дати пораду українським військовим. Вони мають широкий набір навичок, які, безсумнівно, будуть дуже корисні українським силам”, - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україну прибув черговий літак із військовою допомогою від США. На його борту – 84 тонни боєприпасів різного калібру. Зазначається, що це вже п'ятий літак із американською військовою допомогою з 22 січня. Загалом, за даними Міноборони України, США планують здійснити в Україну 45 літако-рейсів військової допомоги.