RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Б'є у барабан війни: російський генерал упіймав Путіна на імперських амбіціях

У Росії продовжуються публічні виступи офіцерів-противників вторгнення в Україну, які вважають, що влада РФ має нести своєму народу мир і процвітання, а не задовольняти імперські устремління господаря Кремля Володимира Путіна.

Про це колишній співробітник КДБ СРСР, екс-заступник адміністрації президента РФ генерал-майор Євген Савостьянов пише на своїй сторінці у Facebook.

Він звернув увагу на звернення Загальноросійських офіцерських зборів до Путіна з вимогою піти у відставку і не погрожувати Україні війною, і заявив, що вона заслуговує на всіляку підтримку.

На його думку, документ збігається з вимогами демократичного загалу: "Мир - Росії! Мир - Україні! Мир - усім!" і доводить, що "патріотами Росії є не ті, хто, розбризкуючи слину, б'є у барабан війни і нагнітає військову загрозу концентрацією військ та загрозливою риторикою, а ті, хто дбає про мирний і благополучний розвиток міст, селищ та сіл нашої країни".

Євген Савостьянов підкреслив, що "мир і процвітання народу Росії, а не задоволення імперської хтивості її вождів - от істинно патріотична вимога, що поєднує чесних і відповідальних людей, нехай і різних поглядів".

Більше про виступи російських офіцерів читайте на "Апострофі" у статті: Путін, йди геть: російські військові виступили проти агресивних планів Кремля