RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

20 червня

Всі новини

"Ласкаво просимо в пекло!" Військове керівництво України зробило заяву про загрозу вторгнення

Україна має найпотужнішу армію на континенті, яка пройшла війну, і готова дати відсіч ворогові у разі повномасштабного вторгнення.

Про це заявили Міністр оборони України Олексій Рєзніков та Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний.

“Сьогодні у нас найпотужніша армія в Україні за останні 15 років та найпотужніша армія в Європі, наше військо очолюють бойові генерали та офіцери. (...) Запевняю, Збройні Сили України готові до відсічі”, – сказав Залужний.

Він зазначив, що Україна має 420 тисяч бійців, а кожен командир дивився в обличчя смерті. Наша країна створила бойові порядки та встигла за короткий термін розгорнути Сили територіальної оборони, озброївши їх ПТРК та ПЗРК.

“Ми посилили оборону Києва. Ми пройшли війну та належну підготовку. Тому готові зустріти ворогів і не з квітами, а зі Стінгерами, Джавелінами та NLAW. Ласкаво просимо до Пекла”, – заявив Головнокомандувач ЗСУ.

Міністр оборони, своєю чергою, сказав, що "оголошення" про початок масштабного наступу РФ звучать не вперше за останні пів року.

Він зазначив, що зараз Україна має безпрецедентну підтримку міжнародних партнерів та протягом місяця отримала близько 2000 тонн сучасного озброєння та боєприпасів, що допоможуть дати відсіч ворогові.

За словами Резнікова, ситуація контролюється українською розвідкою, армією та дипломатами. Також здійснюється координація із провідними країнами світу.

Раніше ми розповіли, навіщо західним ЗМІ роздмухувати тему можливого вторгнення Росії в Україну.