RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Україна активно готується відбивати вторгнення Росії: ефектне відео з навчань

У зв'язку із загостренням ситуації на Донбасі Україна тримає руку на пульсі і проводить масштабні військові навчання одразу на кількох полігонах країни.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Командування об'єднаних сил ЗС України.

Відзначається, що заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням проходять в умовах максимально наближених до бойових по всій території країни.

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що метою тренувань є підвищення професійного рівня навченості та відпрацювання взаємодії з підрозділами як національних Збройних Сил, так і інших складових сил оборони та безпеки держави.

“Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об‘єктів і об’єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника”, - наголосив він.

За його словами військовослужбовця, головний акцент у навчанні робиться на швидке прийняття рішень за обстановкою, нестандартне мислення та вміння керувати підлеглими покладаючись на здобутий бойовий досвід, упереджуючи противника.

“Відмічаю, що весь без виключення особовий склад виконує завдання, вкладаючись у визначені терміни, а також показує належний рівень навченості та злагодженості”, - резюмував Сергій Наєв.

Раніше ми писали, що українська авіація провела навчання і розбила "ворога".