RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"ЛНР" та "ДНР" треба включити до Росії: феєрична промова головного розвідника Кремля перед Путіним

Голова Служби зовнішньої розвідки Росії, екс-очільник Державної думи РФ Сергій Наришкін осоромився під час засідання Радбезу РФ - він запропонував включити ОРДЛО до складу Росії.

Відео виступу Наришкіна опублікував на своїй сторінці у Facebook шеф-редактор сайту "Обозреватель" Орест Сохар.

Під час промови Наришкіна, Путін запитав його, чи пропонує глава СЗР "почати переговорний процес, чи варто відразу визнавати "суверенітет" "ДНР" і "ЛНР". Вочевидь, йшлося про переговори з країнами Заходу".

У відповідь Наришкін почав запинатися, на що Путін з усмішкою, але грізно сказав: "Говоріть прямо!" .

"Я підтримаю пропозицію про визнання..." , - почав Наришкін.

"Так "підтримаю", або "підтримую"? Говоріть прямо" , - не заспокоювався Путін.

"Я підтримую входження "ДНР" та "ЛНР" до складу Російської Федерації", - видав Наришкін. У відповідь Путін заявив, що "ми про це не говоримо, не обговорюємо це питання". Глава СЗР виправився і почав говорити про "визнання незалежності".

Нагадаємо, 15 лютого депутати Державної Думи Російської Федерації підтримали звернення до Володимира Путіна щодо необхідності визнання окупованих районів Донецької та Луганської областей України "незалежними республіками". При цьому прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков запропонував "не забігати наперед" із цим питанням.

Також ми повідомляли, що 21 лютого самозвані "лідери" "ДНР" та "ЛНР" Денис Пушилін та Леонід Пасічник закликали президента РФ Володимира Путіна визнати "незалежність" т.зв. республік.