RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

"Бійтеся, орки!": Україна отримала нову партію Байракторів

Багато країн продовжують надавати посильну допомогу Україні у боротьбі із вторгненням російського агресора на її територію. Так, наша країна отримала чергову партію безпілотників турецького виробництва Байрактар.

Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ на своїй Facebook-сторінці.

"Бійтеся, орки! "Bayraktar TB2", як "СУСЛИК". Ви його не бачите, а він є!", - йдеться у повідомленні.

Міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці також підтвердив, що в середу, 2 березня, в Україну прибула нова партія БПЛА "Байрактар" і вони вже перебувають у бойовому чергуванні.

"Збільшується обсяг допомоги, яку ми отримуємо. Збільшується кількість країн, які цю допомогу надають. Приєднується навіть ті, щодо кого це вважалося неможливим. До України вже прибули і стали на бойові чергування нові байрактари. Буде більше стінгерів і джавелінів" , - зазначив він. .

Нагадаємо, ударно-розвідувальні безпілотники "Байрактар" - одна із найпотужніших зброя в Україні. Це оперативно-тактичний багатоцільовий безпілотний літальний комплекс, який може проводити розвідку на значній відстані від станції управління, відстежувати та самостійно знищувати цілі.

Про цю зброю в Україні вигадали пісню з відповідною назвою, яка стала вірусною. Її також пропонують послухати всім російським окупантам, перш ніж вторгатися в Україну.