RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Більше нема чим зайнятися? Росію поставили на місце в Раді безпеки ООН, відео

Російська Федерація вкотре скликала засідання Ради безпеки ООН заради дивних звинувачень України у підготовці до застосування біологічної зброї. Це обурило представника Албанії в Раді безпеки ООН.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на виступ дипломата.

Читайте також: У Росії запустили фейк про сироту, розп'ятого ЗСУ на хресті: фото

Представник РФ Василь Небензя почав переконувати колег у тому, що Сполучені Штати Америки нібито мають "дрон для перенесення заражених небезпечним вірусом комарів", який хочуть використати на території України. Подібна біла гарячка почала дратувати дипломатів, а першим, хто без прикрас висловився про фейки агресора, став представиник Албанії Феріт Ходжа.

"Це вже четверте або п'яте засідання, я вже заплутався. Одна і та ж делегація скликає по одній і тій же темі ці засідання з незначним результатом. Так от, я запитую: "А що, Раді Безпеки нічим більше зайнятися?" Протягом тривалого часу слухаємо заяви Російської Федерації, але в черговий раз пан Доповідач (Небензя) підтвердив, що жодних доказів і підкріплень цим заявам Росії не існує, ми не можемо підігравати цій пропаганді тому, що Російська Федерація вважає за краще виступати, впивається своїми промовами і спотворює реальність. На наш погляд, немає жодного порушення з боку України чи Сполучених Штатів. Ми сьогодні знову вислухали численні звинувачення, у тому числі про різні патогени та комарі. Цікаво, а як би ці комарі проводили різницю між російськими та українцями?", – обурився дипломат.

Раніше "Апостроф" писав, чому росіяни вірять у фейки про Україну та підтримують війну.