RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Заражені вірусами бойові комарі: Росія переплюнула сама себе новою заявою по Україні

Росія із завидною регулярністю скликає Раду безпеки ООН, щоб на найвищому рівні обговорити т.зв. "українські біолабораторії", а також участь у їхній роботі Сполучених Штатів.

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Постпред РФ при ООН Василь Небензя заявив про отримані "документи", в яких містяться описи можливості поширення високопатогенного грипу та хвороби Ньюкасла через мігруючих птахів. Крім того, в паперах були дані й щодо кажанів, які розглядалися як засоби доставки на територію РФ збудників чуми, лептоспірозу, бруцельозу, а також коронавірусів та філовірусів.

Читайте: "За допомогою високоточного посліду": Комаровський налякав росіян новою "біологічною зброєю"

Заявив Небензя і про якогось американського дрона, здатного переносити контейнер з комарами, зараженими небезпечними вірусами, і вивільняти комах, які атакують людей збудниками особливо небезпечних захворювань.

"Заражений військовослужбовець буде не здатний виконувати поставлені перед ним завдання, внаслідок чого захворювання може бути більш цінним військовим інструментом, ніж найсучасніше озброєння та військова техніка", - заявив постійний представник РФ під час засідання Ради безпеки.

У свою чергу, постійний представник США при ООН Лінда Томас-Грінфілд зазначила, що Росія зібрала країни, щоб поширювати дезінформацію. "Україна не має програми біологічної зброї, що підтверджує ООН. І в США теж немає програми біологічної зброї", - відповіла вона на звинувачення Небензі.

У коментарях користувачі розповіли, що вони думають щодо розумових здібностей Небезні зокрема.

Нагадаємо, що Росія зганьбилася на Раді безпеки ООН з "брудною бомбою".