RU  UA

Агонія імперії: що стоїть за ракетними ударами Росії по Україні

Окупантам не вдається примусити Україну до переговорів на своїх умовах, тому вони застосовують ракетний терор в якості свого єдиного аргументу.

Про це в етері Апостроф TV розповів речник Східного угрупування військ Сергій Череватий.

"Росію не покликали на G20, тому під час проведення саміту країна-терорист та вигнанець намагалася привернути до себе будь-яку увагу. Росія прагне примусити Україну до перемовин на своїх умовах, щоб хоч якісь "досягнення" презентувати своєму населенню. Не маючи ніякої змоги нав'язувати Україні свою волю безпосередньо на полі бою, вони вдаються до своєї єдиної переваги, яка у них поки що є. І це - ракети", - зазначив речник.

Читайте також: Винна лише Росія: всі подробиці ракетного удару по Польщі

Сергій Череватий наголосив, що росіяни знищують не Збройні Сили України, а цивільну інфраструктуру, яка забезпечує людей теплом та світлом.

"Всі ці ракетні обстріли потім будуть згадані росії на міжнародних судах та трибуналах. Вони за все дадуть відповідь. А поки що відповідь дають Збройні Сили України, кожен день знищуючи кілька сотень окупантів, а ще більше залишаючи пораненими, каліками", - розповів речник.

Наостанок Сергій Череватий зазначив, що ракетні удари – це агонія російської імперії, її намагання максимально нашкодити перед глобальною ганебною поразкою.

Як раніше повідомляв "Апостроф", під час масштабної російської ракетної атаки 15 листопада було пошкоджено два багатоквартирні будинки в Києві.