RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Росія завдала масованого удару по Україні: всі подробиці про вибухи

Росія після тимчасового затишшя відновила ракетні удари по Україні: у вівторок, 15 листопада, близько 14:00, РФ запустила по Україні багато ракет. Всього на даний момент відомо про два пуски - 8 ракет з району кордону Ростовської та Волгоградської областей та з території Каспійського моря. Українців просять перебувати в укриттях.

"Апостроф" розповідає, що відомо станом на зараз.

Вибухи чули у Запорізькій області – за попередніми даними, це робота ППО.

Чули вибух і мешканці Києва, попередньо працює ППО. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Над місцем вибуху піднявся дим. Мешканців столиці та області закликали перебувати у укриттях.

Читайте також: Українське ППО буде як "зоопарк" - експерт з озброєнь


У соцмережах з'явилася інформація, що, за попередніми даними, уламки ракет впали на один із ЖК Києва. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, у Печерському районі є потрапляння, за попередньою інформацією, до двох житлових будинків.

Крім того, є повідомлення про роботу ППО в Одеській, Сумській та Чернігівській областях. Також повідомляють про проліт ракет над Конотопом та Харковом.

Повідомляється, що на Кіровоградщині працює ППО: збито дві ракети х-101.

Раніше "Апостроф" розповідав, що Франція відправить в Україну системи ППО для захисту міст від російських снарядів. Йдеться про зенітно-ракетні батареї Crotale. Передбачається, що розгорнуть ППО в Україні протягом двох місяців разом із навчанням військових на території Франції.