RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії готують транзит влади: Пригожин назвав місяць

Керівник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин зробив натяк про початок "транзиту" влади в РФ. Це може статися у вересні поточного року.

Про це повідомляють російські пабліки, цитуючи слова Євгена Пригожина.

Читайте також: Жаба проти гадюки: у Росії загострилася критика путінських генералів "партією" Пригожина

Він прокоментував те, чи може бути ланками одного ланцюга те, що його та ПВК "Вагнер" критикують у соціальних мережах, паралельно відбілюючи провали Міністерства оборони Росії в Україні, а також те, що в містах з'являються листівки та графіті з інформацією про нього.

"У мене, на жаль, не вистачає часу, щоб моніторити соціальні мережі. Але з того, що мені доповідають співробітники пресслужби, критика мене та ПВК "Вагнер" переважно відбувається в українському сегменті. Що стосується ботоферм і кому вони належать. Про свої ботоферми я знаю все, а про чужих дуже мало. У всіх кіл багато ланок, а де і як вони переплетуться, покаже лише час. Тому щодо моєї репутації та репутації ПВК "Вагнер" - курчат по осені рахують. А осінь підтягнеться до вересня 2023 року", - неоднозначно заявив він.

Нагадаємо, раніше Пригожин назвав еротичними фантазіями прогноз на наступний рік заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва.