RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Жаба проти гадюки: у Росії загострилася критика путінських генералів "партією" Пригожина

На фоні повідомлень про значні втрати мобілізованих ЗС РФ в результаті прильоту з "Хаймарса" по місцю скупчення військових у Макіївці, загострилась критика вищого командування від воєнкорів-"фрілансерів" та блогерів, афільованих з власником приватної військової компанії "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Про це пише міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm.

Пов'язані з Пригожиним ресурси критикують командування ЗС РФ та генералів за прорахунки, що коштували життя "чмобікам".

Читайте також: Будинок, робота, окоп: Пригожин придумав нову схему набору "гарматного м'яса"

Таким чином, зазначають у спільноті, Пригожин продовжує грати на дискредитації та критиці командування т.зв "СВО", хоча його "запрошені" арештанти гинуть від тупих тактичних рішень навіть більше, ніж мобілізовані.

Натомість Пригожин медійно створює собі імідж "батька-командира", який постійно знаходиться "на передовій", на відміну від генералів, яких тролі Пригожина зображають тупими і недалекоглядними.

Читайте: Вбивці з усієї країни: у Росії знайшли цвинтар із десятками зеків-"вагнерівців", фото

"Кожний успіх української армії, навіть локальний, стає новим інфоприводом для "статевих відносин" російських "жаб і гадюк". І це чудово, бо посилює інформаційний ефект", - констатують автори волонтерського проекту з інформування широкої аудиторії про російську агресію проти України.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому селі Червонопопівка у Сєвєродонецькому районі на Луганщині також сталася "трагедія", яка за своїми масштабами не поступається "Макіївській різанині".