RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Глава Пентагона зробив важливу заяву щодо допомоги Ізраїлю та Україні

Голова Пентагону Ллойд Остін запевнив, що Сполучені Штати будуть надавати оборонну допомогу Ізраїлю, продовжуючи підтримувати народ України у боротьбі з російською агресією.

Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Patriot, IRIS-T і не тільки: Німеччина оголосила про "зимовий пакет" допомоги Україні

"Ми можемо і будемо підтримувати Ізраїль, так само як ми підтримуємо Україну", - сказав глава Пентагону на завершення 16-го засідання Контактної групи з оборони України (формат "Рамштайн") у Брюсселі.

Він зазначив, що Сполучені Штати оперативно працюють над постачанням до Ізраїлю необхідних озброєнь та боєприпасів, щоб допомогти країні захиститись від тероризму.

"Ми терміново працюємо над тим, щоб Ізраїль отримав необхідне для захисту, у тому числі боєприпаси та ракети-перехоплювачі системи "Залізний купол" , - сказав глава Пентагона.

Остін уточнив, що США надаватимуть оборонну допомогу Ізраїлю, продовжуючи підтримувати народ України у боротьбі з російською агресією.

"НАТО - оборонний альянс. Нас не вдасться залучити до незаконної війни Путіна, але ми підтримуватимемо право України на самозахист. Ми також продовжимо зміцнювати наш союз для реагування на майбутні виклики", - запевнив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Білий дім розглядає можливість об'єднання фінансування військових потреб України та Ізраїлю. Розмір допомоги може становити 100 мільярдів доларів США.

  • Вас також може зацікавити:

Україна отримає від трьох союзників чергову партію допомоги: що туди увійде

Україна отримає конфісковану іранську зброю: з'явилося відео арсеналу

Україна почала отримувати німецькі розвідсистеми SurveilSpire: фото, відео та характеристики озброєння