RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Захищав дідусів і бабусь: Микола Тищенко розповів про побиття на Львівщині, фото

Народного депутата Миколу Тищенка побили під час поїздки у Львівську область, де він нібито намагався захистити пенсіонерів від рейдерів.

Відповідне пояснення нардеп оприлюднив у своєму Facebook.

За його словами, до тимчасової слідчої комісії, яку він очолює, надійшло звернення від персоналу та пацієнтів пансіонату у Львівській області, які просили захистити їх від рейдерського захоплення. Тищенко стверджує, що невідомі озброєнні люди під керівництвом Андрія Завадського захопили 2 гектари комунальної землі в елітному населеному пункті Брюховичи в передмісті Львова.

Читайте також: Депутату Верховної Ради спалили машину: хто стоїть за підпалом

Тищенко стверджує, що рейдери нібито підробили документи про аренду державної землі. Усі дії здійснювалися за участі реєстратора Наталії Лободинець, яка незаконно внесла дані в державний реєстр.

"Загарбники вже видали листи про виселення всім важкохворим бабусям і дідусям. Більшість з них не має родичів, тож їм нікуди піти... Відключають світло, а деякі пацієнти підключені до апаратів ШВЛ. Тож ці дії погрожують життю людей. За всіма ознаками це діяльність організованого злочинного угруповання", - продовжив нардеп та додав, що вчора боровся з представниками мафії до пізньої ночі.

На місце інциденту, як стверджує Тищенко, приїхав Василь Журбенко, який представився начальником охорони та "представником Інтерполу". В його транспортному засобі нібито виявили багато камер та фотоловушки.

Тищенко ствреджує, що Журбенко поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та присутніх, а також погрожував жінкам.

"Постраждалі дали свідчення. Про все це було написано заяви за ст. 190, 358, 28, 191 ККУ. А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень", - продовжив Тищенко.

В іншій публікації народний депутат оприлюднив світлини документів з поясненями від працівниць пансіонату, які вони надали правоохоронцям. Окремо Тищенко пообіцяв незабаром опублікувати наявний на рейдерів матеріал та попередив, що вони опиняться за ґратами.

"Громадське" поспілкувалося з місцевим мешканцем, який підтвердив, що інцидент з Миколою Тищенком стався у Брюховичах. Журналісти зазначають, що народний депутат приїхав у передмістя Львова щоб "з'ясовувати конфліктні земельні питання".

Раніше ми розповідали, що нардеп Тищенко вирушив до Тайланду під час війни і нарвався на критику в мережі.

Вас може зацікавити:

"Герой оборони Таїланду": українці висміяли нардепа Тищенка у фотожабах

"Коля мав зайти з тилу": у мережі нова порція фотожаб на поїздку Тищенка до Таїланду

Азіатське "турне" Тищенка: нардеп "здав" своє керівництво