RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Перед нами стоять нові завдання: перша заява Сирського на посаді головнокомандувача ЗСУ

Новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зазначив, що на порядку денному стоять нові завдання для подальших дій.

Про це він повідомив у своїй першій заяві в Telegram вже після призначення на посаду Головнокомандувача ЗСУ.

Читайте також: Офіційно: Залужний більше не Головнокомандувач ЗСУ

Спершу Сирський подякував побратимам та посестрам, з якими мав честь служити в лавах Сухопутних військ Збройних Сил України та ОСУВ «Хортиця».

Надалі він наголосив: "На порядку денному стоять нові завдання. Насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів".

Новий Головком ЗСУ вважає, що найшвидший і раціональний розподіл та доставка всього необхідного для бойових частин була й надалі залишається основним завданням військової логістики.

"Знати всі без винятку потреби фронту і володіти ситуацією на кожній його ділянці – завдання штабів усіх рівнів. Саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів", – йдеться в повідомленні.

Олександр Сирський зазначає, що життя і здоров’я військовослужбовців завжди були та є головною цінністю: "Відтак, дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним".

Сирський також вказуэ на факт запровадження нових технічних рішень і масштабування успішного досвіду: "... як, приміром, застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби є одним з майбутніх векторів побудови перемоги у нашій визвольній війні".

Наостанок в повідомленні йдеться про те, що лише зміни та постійне вдосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху.

"Дякую колишнім керівникам Збройних Сил України, та ветеранам, які за 10 років російсько-української війни доклали всіх можливих зусиль задля відновлення і набуття спроможностей Української армії - справжнього, міцного фундаменту нашої державності!", - пише новий Головком ЗСУ.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” повідомляв про реакцію Пентагону на звільнення Залужного і призначення Сирського.

  • Вас також може зацікавити:

Залужний та Буданов отримали звання Героя України

"Побачимо несподівані рішення": в ЗСУ розповіли, що чекають після призначення Сирського і нової команди

"Сподіваюсь, влада аргументує суспільству": Віталій Кличко прокоментував відставку Головнокомандувача