RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Медведєв видав нові ядерні лякалки: погрожує "страшними наслідками" через розвал Росії

Росія застосує ядерну зброю, якщо Україна виграє у війні та зможе повернути території станом на 1991 рік.

Подібну заяву зробив колишній російський президент Дмитро Медведєв.

Зокрема, соратник Володимира Путіна вирішив прокоментувати заяви західних політиків, які заявили, що союзники не можуть дозволити перемогти Росії у повномасштабній війні. Міністрів оборони Великобританії та Німеччини Медведєв назвав "м*даками, які приколюються".

Читайте також: Медведєв пригрозив США війною за Аляску

Експрезидент РФ пригрозив, що якщо Україна переможе у війні та вийде на кордони станом на 1991 рік – Москва застосує стратегічний арсенал ядерної зброї. Медведєв стверджує, що ядерні удари завдадуть по Києву, Берліну, Лондону та Вашингтону.

Вихід на кордони на 1991 рік, на думку політика, означатиме розвал Росії, яку охопить громадянська війна з мільйонами жертв. Медведєв стверджує, що подібний сценарій малоймовірний, оскільки у Володимира Путіна "не здригнеться рука ухвалити найважчі рішення".

"Бо спроби повернути Росію до кордонів 1991 року призведуть лише до одного. До глобальної війни із західними країнами із застосуванням усього стратегічного арсеналу нашої держави. По Києву, Берліну, Лондону, Вашингтону. По всіх інших красивих історичних місцях, давно введених у польотну ціль нашої ядерної тріади. Чи вистачить нам на це духу, якщо на карту буде поставлено зникнення тисячолітньої країни, нашої великої Батьківщини, а принесені народом Росії протягом століть жертви виявляться марними? Відповідь очевидна", - резюмував Медведєв, погрожуючи Україні та союзникам ядерними ударами.

Раніше ми розповідали, що Медведєв пригрозив ракетами зі "спеціальними" боєголовками.

Вас може зацікавити:

"Вічна війна чи спільна країна?" Медведєв знову вибухнув погрозами на адресу України

Медведєв зробив загрозливу заяву про Україну та третю світову війну

Знищити Україну та її історію: Медведєв видав "наполеонівські" плани Кремля