RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Медведєв знову погрожує Заходу "Апокаліпсисом": цього разу – ракетами зі "спеціальними" боєголовками

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв знову активувався зі своїми погрозами. Після залякування України він перейшов на західних політиків - він погрожує застосувати "спеціальні" боєголовки у разі війни з НАТО.

Про це колишній президент Росії написав у своєму Telegram-каналі.

"Сунак, Шольц, Макрон, норвезькі, фінські, польські та інші начальники з натовських країн товчуть, що "ми повинні бути готові до війни з Росією. І хоча Росія багаторазово говорила про відсутність планів конфлікту з країнами НАТО та ЄС, вкрай небезпечні балачки на цю тему продовжуються", - йдеться в повідомленні.

За його словами, це робиться з метою відвернути увагу виборців, щоб виправдати фінансову допомогу для України.

Читайте також: Медведєв пригрозив США війною за Аляску

"Тому щодня керівники цих країн ведуть мовлення: потрібно готуватися до війни з Росією і продовжувати допомагати Україні, а тому - потрібно випускати більше танків, снарядів, безпілотників та іншої зброї", - заявив Медведєв.

Російський політик підкреслив, що якщо така війна все ж таки почнеться, то матиме інший сценарій, ніж "СВО". Зокрема, вона не вестиметься в окопах із застосуванням артилерії, бронетехніки, дронів та засобів РЕБ.

"НАТО – величезний військовий блок, населення країн Альянсу – майже 1 мільярд людей, а їх сукупний військовий бюджет може сягати півтора трильйона доларів. Тому, через непорівнянність наших військових потенціалів, у нас просто не залишиться вибору. Відповідь буде асиметричною. Для захисту територіальної цілісності нашої країни будуть використані балістичні та крилаті ракети зі спеціальними боєголовками. Це засновано на наших доктринальних військових документах і добре відомо всім. І це і є той самий горезвісний Апокаліпсис. Кінець усьому", - опублікував свої погрози Медведєв.

Раніше ми писали, що російський диктатор Володимир Путін відкрито визнав, що розпочав війну в Україні з метою окупації нашої країни.

  • Вас також може зацікавити:

Україну готують до переговорів: хто може стати гарантами миру і як доведеться домовлятися

Відмова від територій: Україна відреагувала на сценарій війни від представника НАТО

Досить моральної допомоги: що мають зробити Штати, щоб зупинити Росію