RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Рада закликала світ засудити "вибори Путіна" на окупованих територіях

Верховна Рада України звернулася до урядів та парламентів держав світу, міжнародних організацій та парламентських Асамблей у зв'язку з планами РФ провести "вибори президента" на окупованих територіях України.

Про це повідомляє пресслужба парламенту.

Читайте також: Домовитись не змогли: які "мирні" умови пропонував Кремль у квітні 2022 року

Верховна Рада України ухвалила Постанову "Про Звернення Верховної Ради України до урядів та парламентів іноземних держав, міжнародних організацій, парламентських асамблей у зв'язку з проведенням Російською Федерацією "президентських виборів" на тимчасово окупованій території України" №11078. "За" проголосували 282 народні депутати.

"Метою Постанови є схвалення Звернення Верховної Ради України до міжнародних партнерів із закликом засудити проведення державою-агресором незаконних так званих "президентських виборів" на тимчасово окупованій території України, протидіяти спробам російської федерації залучити міжнародних спостерігачів для легітимізації цих "виборів", посилити усі види санкційного тиску на російську федерацію, консолідувати зусилля всіх партнерів України для збільшення допомоги Силам безпеки та оборони України, а також взяти активну участь у реалізації Формули миру Президента України Володимира Зеленського (Української формули миру)”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Путін знайшов ще одне виправдання вторгнення до України.

  • Вас також може зацікавити:

Путін одержимий Україною: Кучма застеріг від надій на мир із диктатором

Зброя, гроші та нафта: як Путін із останніх сил "спокушає" мусульман

Вибори Путіна 2024 - що думають росіяни про президентські вибори