RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Політика

Ілля Пономарьов дав оцінку чуткам про появу північних корейців на війні в Україні

Залучення до російської армії найманців з інших країн не дало жодного позитивного результату. Тому навряд чи росіяни будуть залучати до армії солдат з КНДР.

Таку думку висловив колишній депутат держдуми РФ Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Апострофу".

"Усі спроби, які були у російської армії — то вони арабів залучали, то ще когось — зіткнулися з такими елементарними проблемами, як мовний бар'єр, неінкорпорованість армійських структур тощо. Тому це глухий кут. Якщо щось і буде, то для піару. Точно не якісь значущі будуть сили", - зазначив він.

В той же час Пономарьов вважає, що від КНДР росіяни в першу чергу отримають зброю.

"Від корейців їм потрібні не люди, їм потрібні зараз снаряди, а старих снарядів, що валяються на складах у Північній Кореї, до біса. Ось це їм потрібне, це вони, на жаль, отримають. І це набагато гірше, ніж люди", - зазначив політик.

Ілля Пономарьов - російський політичний діяч, підприємець у галузі високих технологій. Депутат державної думи Росії 5-го і 6-го (повноваження припинені достроково) скликань, член фракції "Справедлива Росія", член Ради Лівого фронту.

20 березня 2014 року під час голосування в державній думі Росії щодо ратифікації Договору про анексію Криму виявився єдиним із 450 депутатів, що проголосував проти анексії. Має громадянство України та володіє українською мовою.