RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Політика

Новини

26 вересня

Всі новини

Зеленський представив делегації Сенату США План перемоги

Український президент Володимир Зеленський обговорив ключові пункти Плану перемоги на зустрічі з двопартійною делегацією Сенату Сполучених Штатів.

Про це він повідомив у Telegram-каналі.

Глава держави зазначив, що йдеться про спільне досягнення – "перемогу заради свободи, без компромісів ціною свободи".

"Тут, у столиці США, ми маємо багато друзів, які з перших днів повномасштабного вторгнення стоять пліч-о-пліч з українцями в боротьбі за свободу та незалежність. Дякую кожному члену Сенату за таку підтримку", - написав він, не розкриваючи деталей.

Президент України подякував кожному члену Сенату за підтримку.

Раніше з'явилась інформація, що українська делегація відхилила пропозицію зустрічі з кандидатом у президенти від республіканців Дональдом Трампом у Мар-а-Лаго для уникнення втручання у виборчу кампанію США. Натомість запропонували зустріч на нейтральній території, однак переговори зірвалися.

Нагадаємо, увечері 26 вересня має відбутися зустріч президентів США та України Джо Байдена та Володимира Зеленського у Вашингтоні. Вони планують обговорити перебіг війни між РФ та Україною, зокрема, стратегічне планування та підтримку США в захисті від російської агресії.

Як повідомляв "Апостроф", Зеленський, перебуваючи у Сполучених Штатах, заявив, що найближчі кілька місяців стануть вирішальними у війні РФ проти України.