RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Експерт розповів, чому вся Радикальна партія потрапила під російські санкції

Постанова уряду Російської Федерації про введення спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній стало показовим.

Про це в коментарі для "Інформатора" заявив політичний експерт Дмитро Фомін.

"По суті, ці санкції дозволили визначити, хто є хто в українському істеблішменті. Тільки фракція Радикальної партії Олега Ляшка потрапила в список повним складом. Обгрунтувати це дуже просто, якщо проаналізувати постанову як цілісну картину. Кожен, хто в цьому списку, так чи інакше , створює політичний тиск на Російську Федерацію, використовуючи різні засоби впливу. Прізвища, які фігурують в ньому - банально незручні для Кремля люди в поширенні державних інтересів. Потрапивши в цей список у повному складі, Радикальна партія продемонструвала принципову проукраїнську позицію в інформаційній, політичній, міжнародній та фронтовий боротьбі проти держави-агресора ", - заявив експерт.

Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook також прокоментував списку санкцій РФ, заявивши, що він не має нічого в Росії і ніколи не мав.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, також висловив свою думку з приводу санкцій. Він сказав, що пишається перебуванням в цьому списку.

"Я все одно туди не їжджу і вважаю це аморальним, тому перебувати в їх списку санкцій значить, привід для мене і всієї Радикальної партії в черговий раз переконатися в правильності дій, які дають свої плоди проти держави-агресора", - заявив депутат.

Депутат Дмитро Лінько також не залишив без уваги скандальний російський список. На своїй сторінці в Facebook він запевнив, що не має бізнесу, рахунків і будь-якого майна в РФ.

Політичний експерт Дмитро Фомін також запевнив, що присутні в списку санкцій прізвища, так чи інакше відстоюють національні інтереси України.

"Створивши цей список, Москва, по суті, визначила, хто відстоює інтереси України всередині країни, а хто залишається іноземним агентом в тилу нашої держави. Більшість прізвищ, яких немає в "санкціях Медведєва", зокрема фракції "Опозиційний блок ", вигідні Кремлю в якості союзників", - додає до сказаного експерт.

Нагадаємо, раніше Сергій Рибак повідомляв, що Росія внесла до списку санкцій тільки фракцію Радикальної партії у повному складі за принципову проукраїнську позицію.