RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Гарна бійка: Зеленський сказав, кому програє другий тур виборів президента

Артист Володимир Зеленський прокоментував рейтинги ймовірних кандидатів у президентських виборах в Україні.

Про це повідомляє ТСН.

За даними соцдосліджень, шоумен займає друге місце серед кандидатів і виходить у другий тур разом з Юлією Тимошенко. Сам Зеленський вперше прокоментував свою участь у виборах.

"З приводу другого місця: боротися, так боротися!", - посміявся він. І відразу ж додав: "А чого тут боятися? У мене друга, у Тимошенко перше. Хороша бійка! Тому я, як чоловік, справжній, просто зобов'язаний пропускати жінку вперед".

Але журналісти також поцікавилися у артиста, чи збирається він всерйоз балотуватися.

"У кожної людини повинні бути таємниці. Інакше хто він", - відповів Зеленський. Потім подчеркунул: "Зараз у мене "Ліга сміху", "Вечірній квартал", зараз я присутній на репетиції, працюю з прекрасними дамами. Жінки - кращий електорат! А тим більше - красиві і з почуттям гумору".

Однак про участь у виборах Зеленський пообіцяв дати відповідь в майбутньому: "Це залишимо на майбутнє, якщо можна. У будь-якому випадку, це моє рішення, особисте".

Як повідомляв "Апостроф", політолог пояснив, чому у Тимошенко висока підтримка і вона лідирує в рейтингу серед кандидатів. А експерт розповів про Зеленського і Вакарчука в політиці, назвавши кілька варіанти розвитку подій. Але на думку іншого політолога, популярність не допоможе їм у виборах.