RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Зеленського хочуть знищити: спікер "Зе!Команди" зробив різку заяву

Імідж Володимира Зеленського хочуть знищити, але українці вже розібралися, як працює українська політика і не вірять політичним вкиданням.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив політтехнолог і спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков.

"Народ вже настільки розбирається в тому, що можуть вилити на кандидата, що вже не реагує на це. І бачачи, як система сьогодні намагається знищити імідж Зеленського, всі розуміють, що якщо так проти нього сильно все борються, то значить не такий вже він і поганий. А якщо не такий поганий, то потрібно його, мабуть, підтримувати", - заявив Разумков.

Він також зазначив несправедливість дискусій щодо того, чи може взагалі Зеленський претендувати на пост президента.

"У нас чомусь багато дискутують на тему того, а може бути Зеленський президентом чи не може. А може бути великий бізнесмен президентом чи не може? А директор заводу? А колишній партійний працівник?" - запитує експерт.

Він іронізує, що українським політикам в такому випадку варто поставити умови, за яких людина може мати право бути політиком.

"Просто перерахували б, що у тебе повинен бути великий бізнес, або ти повинен бути в українській політиці мінімум 20 років, щоб обрости корупційними зв'язками, відбудувати різні піраміди, заробити грошей з бюджету собі і правнукам", - висловився Разумков.

Подробиці читайте в матеріалі: "Ефект Зеленського" змінює українську молодь, яка раніше не ходила на вибори - Дмитро Разумков.