RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зеленський покаже неповагу до своїх виборців, якщо буде уникати дебатів - експерт

Журналіст Espreso.TV Дмитро Костюк вважає, що історія з дебатами показала неповагу кандидата в президенти України Володимира Зеленського до закону і своїх виборців.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Чим викликаний Зе-фанатизм? Зеленський зі старту своєї кампанії показав, що він не поважає ні закон (як-то агітація в день тиші), ні своїх виборців (ігнорування ефірів, все ще не виконав обіцяне і не оприлюднив команду, відсутність чіткого плану дій в разі обрання, а скільки зе-передплатників досі чекають, коли їм подзвонять, щоб вступити в партію, якої за фактом ще немає", - пише журналіст

Журналіст вважає, що Зеленський, придумуючи ультиматуми Порошенко, намагається уникнути дебатів.

"Запропонував стадіон, ок, тоді займайся організацією! Однак він досі нічого для цього не зробив. Оренда стадіону - задоволення не з дешевих! Знімати його потрібно буде мінімум на два дні: потрібно привезти апаратуру, налаштувати, демонтувати, забезпечити належну охорону , а це величезні кошти ... за експертними оцінками, такі дебати обійдуться нам (якщо платити з бюджету) щонайменше в 6 млн гривень! І Зеленський, на жаль, платити не хоче", - підкреслив журналіст.

При цьому, як зауважує експерт, жодного серйозного інтерв'ю для преси Зеленський про його бачення розвитку держави, економіки, оборони чи соціальних моментів ще не давав.

"Прийти на "Суспільне" і відповідати на незручні запитання журналістів - це занадто небезпечно для рейтингу коміка і серйозно говорити на важливі теми він до сих пір не звик. Йому хочеться шоу ... Це важлива подія - дебати, які необхідні для того, щоб громадяни зробили свій усвідомлений вибір", - зазначив він.