RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Україна за нового президента: Зеленського і Порошенка порівняли з Ющенком і Януковичем

Народний депутат "Народного фронту" Антон Геращенко озвучив прогноз, якою буде Україна при новому президенті Володимирі Зеленському, провівши яскраву аналогію.

Свою точку зору він обгрунтував в інтерв'ю "Апострофу".

"Пам'ятайте, в 2004 році Янукович із ганьбою був вигнаний з країни, жив за кордоном, але потім помилки Ющенка зробили все, щоб той зміг повернутися і стати прем'єр-міністром. Тому Володимиру Зеленському я бажаю не допускати помилок Віктора Ющенка і не створювати умов для повернення Петра Порошенка на пост прем'єр-міністра. Згадайте про Януковича та його історію. Згадайте "помаранчевий" Майдан, на якому я стояв у 2004 році. Як і сотні інших людей, ми не очікували, що через два роки Янукович стане прем'єр-міністром України. А потім він і зовсім став президентом України. Тому не списуйте з рахунків Петра Олексійовича", - пояснив він.

Крім того, за словами Геращенка, не варто скидати з рахунків ті партії, які зараз є в парламенті.

"На сьогодні в парламенті є шість партій, дві депутатські групи і, напевно, близько 30-ти різних депутатських об'єднань. Очевидно, що в парламент буде знову намагатися пройти Петро Порошенко, або та сила, яка буде називатися його партією. Він не залишить своїх політичних амбіцій і буде жадати реваншу. Я вже неодноразово заявляв, що Петро Порошенко хоче повторити "успіхи" Януковича і повернутися на пост прем'єр-міністра", - додав він.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленському не вигідно розпускати Раду, а Порошенко хоче повторити "успіхи" Януковича - Антон Геращенко.