RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Раду проходять тільки чотири партії: опублікована цікава соціологія

Згідно з результатами останніх опитувань, якби вибори до Верховної Ради проходили в найближчу неділю, 9 червня, то необхідний мінімум 5% голосів набрали б партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність" і "Батьківщина".

Про це повідомляється в звіті за результатами дослідження Центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, передає "Новое время".

Так, згідно з даними опитування, партію "Слуга народу" готові підтримати 30,8% опитаних, "Опозиційну платформу - За життя" - 8,2%, "Європейську солідарність" - 7,9%, ВО "Батьківщина" - 7% респондентів .

У той же час партія "Сила і честь" Ігоря Смешка набрала б 4,8%, "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 3,5%, за партію "Голос" Святослава Вакарчука проголосували б 2,5% опитаних.

Ролінгове дослідження електоральних симпатій населення країни було проведено з 15 по 31 травня, було опитано 2500 респондентів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше команда президента України Володимира Зеленського заявила про недостовірну інформацію від журналістів про діяльність партії "Слуга народу".