RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ректор політехнічного університету Євдокимов очолив Житомирську організацію партії "Наш край"

Партія "Наш край" посилилася в Житомирській області: регіональну організацію партії очолив ректор державного університету "Житомирська політехніка" Віктор Євдокимов.

Про це повідомили під час презентації партії в Житомирі, передає прес-служба партії.

Нового голову облорганізації представив співголова партії "Наш край" Олександр Мазурчак. Співголова партії зазначив, що восени відбудуться великі місцеві вибори і партія повинна підійти до них у всеозброєнні.

"Ми готуємося до виборів, які повинні підсилити місцеву владу в Україні. Нам потрібні молоді, амбітні, ініціативні фахівці, які беруть на себе відповідальність за розвиток свого суспільства. У Житомирській області нам пощастило: ми маємо молодого, професійного і компетентного керівника обласної організації", - зазначив Мазурчак.

За словами Олександра Мазурчака, "Наш край" багато років входить до трійки лідерів на місцевих виборах. У кожній громаді, де представлений "Наш край", люди відчувають результати позитивних змін у своєму житті.

"За результатами виборів в об'єднаних територіальних громадах в 2019 році "Наш край" закріпився в трійці лідерів. Партію "Наш край" представляють 3745 депутатів в місцевих радах, а також 82 міських, селищних і сільських голів. Хочу привітати Віктора Валерійовича в рядах лідерів і бажаю успіхів оновленому Житомирському "Нашому краю", - зазначив Мазурчак.

Новообраний голова Житомирської обласної організації Віктор Євдокимов подякував за довіру своїх колег і розповів про рішення приєднатися до "Нашого краю".

"Результати виборів в громадах свідчать, що люди бачать тих, кому варто довіряти. Попереду підготовка до місцевих виборів, потрібно напрацьовувати програму і зміни, які потрібні саме нам - жителям міста і області, а не київським чиновникам. Ми сформували команду лідерів, професіоналів та людей з усієї області та міста, які користуються авторитетом і повагою. Разом ми будемо брати участь в місцевих виборах на території Житомирської області і в місті Житомирі", - повідомив Євдокимов.

В кінці січня "Наш край" в Сумській області очолив голова облради Володимир Токар.