RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Рейтинг на коронавірусі: в ЗМІ розповіли, як нардеп Столар готується до виборів у Києві

Скандальний депутат "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Столар, якого називали одним з найбільш впливових персонажів в Києві, запустив свою піар-кампанію на тлі пандемії коронавірусу, що може говорити про його політичні амбіції на місцеві вибори.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа" - Породження коронавірусу: в Києві сплив "сірий кардинал" Кличка.

Так, з 16 березня Столар реанімував сторінку в Facebook і почав розсилати в ЗМІ прес-релізи про свою благодійну допомогу лікарням і поліції - він постачав респіратори, комбінезони, маски та медичне обладнання.

"Столар передав обладнання лікарням і поширив це в ЗМІ. Цим він намагається набрати політичну рейтинг в Києві", - заявив глава Комітету виборців Олексій Кошель.

До цього, як пишуть журналісти, Столар не був помічений в меценатстві, але 23 березня зареєстрував благодійний фонд імені себе і призначив його главою екс-керівника КП "Київзеленбуд" Михайла Наконечного. За відомостями ЗМІ, той, будучи в команді Кличка, виявився замішаний в ряді скандалів, був звільнений і балотувався в депутати Верховної Ради від ОПЗЖ, ставши главою київського осередку партії.

"Наконечний хоч і пішов зі скандалом і нібито посварився з Кличком, але питання вирішує і часто з'являється в різних кабінетах", - повідомило джерело з КМДА.

Також джерело зазначило, що Наконечний має цілу когорту своїх людей в адміністрації і тому може бути корисний Столару на прийдешніх місцевих виборах.