RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Тищенко очолив парторганізацію "Слуги народу" в Києві - заява партії

Народний депутат Микола Тищенко очолив столичне відділення партії "Слуга народу". До Київської міської ради політсили увійшли так само такі депутати, як Олександр Ткаченко, Богдан Яременко та інші.

Про це інформує прес-служба партії "Слуга народу", передає "Страна".

"Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго. Ми були, є і будемо відкриті для киян і для всіх тих, хто хоче будувати нову і сильну Україну і по-справжньому європейський Київ. Для мене це велика честь!" - заявив Тищенко.

Рішення про його призначення прийняли під час конференції міського партійного центру. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Членами міської ради партійної організації Києва стали такі депутати "Слуги народу": Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Анна Бондар, Мар'яна Безугла, Людмила Буймистер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

Раніше група народних депутатів фракції "Слуга народу" звернулася до президента Зеленського з проханням провести праймеріз на висунення кандидата в мери Києва.

Також ВГО "Передові правові ініціативи" провело опитування жителів Києва щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Київського міського голови. Станом на травень 2020 єдиним кандидатом від партії "Слуга народу", який може скласти конкуренцію меру Києва Кличко є народний депутат Микола Тищенко. У разі висунення від партії Зеленського "Слуга народу" Миколи Тищенка, за його кандидатуру готові проголосувати 18,3% виборців Києва. За чинного мера Віталія Кличка в такому випадку проголосують 34,37%.