RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Наш край" висуває Володимира Семиноженка на вибори в Харківській області

Віце-прем'єр-міністр України (1999, 2001-2002 2010), голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України (2011-2014) Володимир Семиноженко йде на вибори в Харківській області разом з партією "Наш край".

Про це повідомили на з'їзді партії, який пройшов в Києві 3 вересня.

Володимир Семиноженко очолить список "Нашого краю" на виборах в Харківській області.

"Сьогодні нас з вами привела одна мета. Ми всі хочемо покращення. Покращення в кожному місті, кожному селищі, всій України. Відродити ту Україну, яка завжди була лідером і в космосі, і в ядерній енергетиці і в багатьох напрямках науки, медицини і так далі. У нас збігаються думки - треба поступово це робити, і ми обов'язково це зробимо, якщо починаючи з місцевих органів влади, включно з державними, будуть люди, які щиро працюють на спільну справу, на справу своїх трудових колективів, на справу своїх регіонів. Не на власну кон'юнктуру з однією метою, а саме на загальнонаціональні наші цінності і особливості інтересів кожної області України", - зазначив Семиноженко.

Семиноженко подякував керівництву партії "Наш край" за можливість очолити Харківський список партії і підкреслив, що саме Харків є одним з наукових центрів України.

"Саме завдяки науці, промисловості і вищій освіті, взагалі освіті, Україна може себе впевнено почувати, коли ми говоримо про майбутнє нашої держави", - сказав Семиноженко.

Як повідомлялося раніше, в Сумській області "Наш край" веде на вибори народний депутат, член Політради партії Андрій Деркач. У Дніпрі разом з партією йде мер міста в 2000-2014 Іван Куліченко, в Одесі - Євген Червоненко, а в Києві - Сергій Шахов.