RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Лідери симпатій одеситів серед кандидатів в мери це Голубов і Труханов - політичний експерт

Лідерами симпатій одеситів напередодні місцевих виборів є чинний міський голова Геннадій Труханов і колишній мажоритарник Дмитро Голубов. Згідно з даними соціологів, у Голубова в Одесі підтримка на даний момент знаходиться на рівні 28%, в той час як у нинішнього мера - близько 31%.

Про це повідомив політичний експерт Валентин Гайдай в Facebook.

"Лідерами симпатій жителів Одеси залишається нинішній мер Труханов і колишній мажоритарник Голубов. За них готові проголосувати 31% і 28% одеситів відповідно. Починається найцікавіше, оскільки Голубов поки не представляє жодну партію. У партійних рейтингах Опозиційна платформа йде на другому місці, так що кандидат від ОПЗЖ матиме істотну підтримку. З огляду на те, що Труханов - серйозний суперник, треба робити ставку на відомих і рейтингових політиків. Таким може стати відома в Одесі особистість - Дмитро Голубов. Він обирався в Раду від Суворовського району Одеси, де набрав 41% голосів . Це хороший маркер для висунення в мери "перлини біля моря", - зазначив Валентин Гайдай.

Дмитро Голубов

На думку експерта "м'яч на стороні ОПЗЖ", якщо в партії будуть діяти не на догоду амбіцій окремих груп, а підійдуть до виборів раціонально, то Голубов міг би привести їх до переможного результату у виборчих перегонах.

Валентин Гайдай вважає, що партія "Слуга народу" "прогадала" з висуванням Олега Філімонова на пост мера Одеси.

"Якщо аналізувати свіжі рейтинги по Одесі, то по електоральним уподобанням одеситів Філімонов тільки 5-6 (місце). У нього зараз трохи більше 4%", - заявив Валентин Гайдай.

Політичний експерт зазначив, що ще одним кандидатом в мери Одеси може стати Михайло Саакашвілі, який раніше очолював Одеський регіон. За даними Гайдая, за Саакашвілі готові проголосувати до 15% одеситів.