RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

З ТОП-5 лідерів місцевих виборів рейтинг росте тільки у "За майбутнє" - соціологія

За даними соціологів групи "Рейтинг", найбільшу підтримку за місяць до місцевих виборів мають партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "За майбутнє".

Про це свідчать результати II хвилі опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеної 19-22 вересня.

За результатами "агрегованого рейтингу партій" на місцевих виборах "умовний 5% бар'єр" долають п'ять партій: "Слуга народу" - 15,6% тих, хто визначився і має намір прийти на вибори, ОПЗЖ – 11,5%, "Європейська солідарність" - 11,0%, "Батьківщина" - 8,0% і "За майбутнє" - 5,9%.

Протягом останнього тижня перші чотири партії з п'ятірки (парламентські партії) в сукупності втратили майже 1,5%. Зростання показала тільки партія "За майбутнє".

"Рейтинг" опитав 5000 респондентів у віці від 18 років у всіх областях України, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%.