RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Андрія Пальчевського запідозрили в зв'язках з Офісом президента

Кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський може бути технічним кандидатом і, ймовірно, пов'язаний з Офісом президента України - він "грає на руку" кандидатці в мери столиці від "Слуги народу" Ірині Верещук.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Станом на вересень Пальчевський витратив на своє просування як кандидата в мери Києва 4,9 млн гривень на зовнішню рекламу, близько 50 тис. доларів на рекламу в Facebook і більше 30 тис. доларів на мережу ботів, які працюють у соцмережах, піарячи Пальчевського.

У той же час Пальчевський позиціонує себе скоріше як бізнесмен, а не як політик, і передвиборна гонка за пост мера Києва може бути для нього не більше ніж новим бізнесом.

"Судячи з усього, він - не більше ніж технічний кандидат, чиє завдання вкрасти голоси виборців, забрати на себе частину електорату. З огляду на його риторику і спрямованість, цілком очевидно, що Пальчевський грає на електоральному полі Кличка і виставлений саме для того, щоб відтягнути на себе частину його голосів. Тим самим він, фактично, надає послугу кандидатці від "Слуги народу" Ірині Верещук", - йдеться в матеріалі.

Відзначається, що Пальчевський знайомий з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком і з самим президентом, адже саме в його клініці на той час кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи. Як говориться в окремих ЗМІ, партнерські відносини Зеленського і Пальчевського можуть тривати не перший рік.

Нагадаємо, раніше Зеленський коментував факт їхнього знайомства. За словами президента, засновник клініки "Євролаб" Андрій Пальчевський - колишній російський військовий, український бізнесмен, телеведучий і екс-заступник міністра, його другом не є. При цьому президент не заперечував факту давнього з ним знайомства.