RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Вкрадена" у Філатова перемога в першому турі на виборах в Дніпрі це блеф - політолог

Політтехнологія і пропаганда - так політолог Андрій Золотарьов відгукнувся про інформацію, яку поширюють підконтрольні нинішньому меру Дніпра журналісти перед другим туром виборів.

За словами експерта, насправді, ні про яку перемогу в першому турі і мови бути не могло, адже насправді Філатова підтримала лише десята частина городян. Ідея про вкрадену кимось перемогу в першому турі повинна лише вселити городянам думку про незаперечну легітимність Бориса Філатова, пише політолог.

Крім того, з огляду на рекордний антирейтинг нинішнього градоначальника, він "нервує від думки", що його суперникові Загіду Краснову вдасться мобілізувати протестний електорат і виграти вибори.

"Головний аргумент "філатових"- він хоч щось робить. Але насправді питання має стояти в іншій площині - наскільки якісно і ефективно це робиться? Міст обіцяли відремонтувати за 9 місяців, а за фактом ремонтували 3 роки. Але до кінця не довели і бюджет виріс в два рази. Метро обіцяли здати в 2020-му, але не здадуть і в 2021-му. Зате завдяки безграмотним діям комунальників гуртожиток гірського мало не пішов під землю, а скільки грошей пішло щоб врятувати будівлю, ніхто не питає. Можна говорити про дороги, які без кінця переробляють, про ремонт фасадів, який став надкорупційною за своїм масштабом схемою... Думаєте, що це робота або турбота мера про місто?" - пише Андрій Золотарьов.

"Підтримуючи Філатова ми наймаємо команду корупціонерів і рейдерів, які вже показали свою неефективність ще на п'ять років. Питання навіть не в грошах, а в елементарній справедливості", - вважає експерт.