RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Приймати рішення в Одесі повинні тільки одесити - Микола Скорик

Приймати рішення щодо пріоритетів розвитку Одеси повинні виключно жителі міста.

Про це кандидат в мери Одеси від "Опозиційної платформи - За життя" Микола Скорик заявив на брифінгу у будівлі міської ТВК після повідомлення, що будівлю на Косівській 2-Д заміновано.

14 листопада з документами і печаткою пропали екс-глава і секретар міської ТВК. За словами Миколи Скорика, і дзвінок про мінування, і зникнення голови комісії, і наявність тут невстановлених осіб спортивної статури - все це ланки одного ланцюга.

"Ми просимо екс-керівництво комісії вийти на зв'язок, повернути виборчу документацію і припинити саботаж роботи ТВК. Нагадую, що за спробу зірвати виборчий процес передбачена кримінальна відповідальність. Ми вимагаємо від правоохоронних органів зайнятися виконанням своїх безпосередніх обов'язків по забезпеченню виборчого процесу, а також забезпечити охорону ТВК. Народні депутати від ОП-ЗЖ будуть тут чергувати і протистояти цьому свавіллю", - сказав Микола Скорик.

Кандидат на посаду міського голови Одеси висловив подяку всім, хто вже проголосував, а також членам виборчих комісій, спостерігачам, співробітникам екстрених служб. "Ви всі чесно виконуєте свій обов'язок в цих непростих умовах. Я прошу спільними зусиллями не допустити провокацій і забезпечити прозорість виборчого процесу. Вирішувати, хто буде керувати Одесою, можуть тільки одесити", - підкреслив Микола Скорик.

Він також закликав одеситів протидіяти фальсифікаціям. "Для цього потрібно йти і голосувати. Час ще є. Ми нікому не дозволимо вкрасти вибір городян - приймати рішення в Одесі повинні тільки одесити!" - сказав Микола Скорик.

"Я пішов у мери, щоб зробити одеську владу справедливою, а Одесу - комфортним містом, що розвивається,в якому немає місця корупції. Це можливо вже сьогодні ввечері! Давайте не упустимо шанс змінити наше улюблене місто!" - підкреслив Микола Скорик.