RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Буду співпрацювати з усіма, хто хоче добра і процвітання для Дніпра - Загід Краснов

Кандидат на пост мера Дніпра Загід Краснов вважає ініціативи, висунуті партією ДемАльянс, здоровими і такими, що заслуговують на увагу, і готовий реалізовувати їх на посаді міського голови.

Про це в Facebook заявив Загід Краснов.

"Я йду на вибори зі своєю програмою, але готовий до конструктивної співпраці з усіма, хто ставить інтереси міста і його мешканців понад власних амбіцій", - заявив він.

У той же час один з членів ДемАльянсу Василь Підлужний конкретизував, про що саме йде мова. У списку 15 пунктів. Серед них: незалежний аудит діяльності комунальних підприємств і департаментів міськради, відсторонення від виконання обов'язків чиновників міськради, які фігурують в кримінальних виробництвах, відкрите, всенародне обрання нового складу Громадської ради при міськраді Дніпра, збільшення асигнувань на програму підтримки ОСББ.

А також усунення "ручного режиму" управління програмою "Бюджет участі", повернення старого порога проходження петицій з 3000 до 1000 голосів, перегляд системи парковок в Дніпрі, встановлення універсальних і прозорих правил відведення земельних ділянок, відновити справедливість в системі місцевих зборів, щоб вони сприяли розвитку малого і середнього бізнесу, забезпечити прозорість системи бюджетних закупівель, розробити систему розвитку міста та поліпшення стану навколишнього середовища в обласному центрі, введення в громадському транспорті єдиного квитка.

Нагадаємо, Загіда Краснова на пост мера Дніпра підтримали партія Батьківщина і глава місцевої облради – представник партії "Слуга народу".