RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Вибори мерів в Борисполі, Броварах і Новгород-Сіверському: названо імена переможців

Стали відомі імена переможців повторних виборів мерів у Борисполі, Броварах і Новгород-Сіверському, які відбулися в неділю, 17 січня.

Про це повідомляє з посиланням на дані ТВК громадський рух "Чесно".

Зокрема в Борисполі переміг представник партії "Європейська солідарність" і депутат міської ради Володимир Борисенко. Він набрав 28,41% голосів виборців. На другому місці чинний секретар Бориспільської міськради Владислав Байчас (20,61%).

У Броварах перемагає чинний мер Ігор Сапожко (від партії "Єдність"), який набрав більше 50%. На другому місці представник євросолідарності Олег Іваненко (майже 15%) і лише на третьому місці Дмитро Ратніков від "Слуги народу" (10%).

"У Новгород-Сіверському, за попередніми підрахунками, перемагає представник партії мера Чернігова "Рідний дім" діючий секретар міськради Людмила Ткаченко, не буде другого туру виборів, оскільки в цих громадах менше 75 тисяч виборців", - зазначили в "Чесно".

Про те, що відомо про фаворитів гонки в кожному з міст, хто за ними стоїть і скільки грошей на кону - читайте в матеріалі "Апострофа": Гра в "городки": хто стане мерами в Борисполі, Броварах і Конотопі.