RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Названа причина, з якої Трамп зустрічається з Порошенком частіше, ніж з Путіним

Президент США Дональд Трамп зайвого разу не зустрічається зі своїм російським колегою Володимиром Путіним через потенційні ризики для свого рейтингу в разі такої зустрічі.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив політтехнолог Віталій Шкляров, відповідаючи на питання про те, чому лідер США зустрічався з Петром Порошенком два рази, а з Путіним - один.

"Небажання зустрітися з Володимиром Володимировичем Путіним пояснюється великою істерією навколо російського втручання в президентські вибори в США. І зустріч з Путіним буде абсолютно згубною з точки зору піару і з точки зору інформаційних приводів для Трампа і для його адміністрації", - говорить Шкляров.

При цьому він зазначає, що світова спільнота не бажає чіпати Росію без потреби.

"Для медіа зустріч Трампа і Путіна – це велика бомба. Те, що Трамп зустрічається з Порошенком, – це дуже добре. Але те, що він не зустрічається з Путіним, – це погано", - також говорить політтехнолог.

Для того щоб знайти рішення проблем необхідно проводити переговори, а на рівні медіа та обміну твітів питання світового порядку не можуть зважитися. Кожна зустріч дає шанс до знаходження компромісу.

Читайте також повний текст інтерв'ю Шклярова "Апострофу": "Може бути щось несподіване - політтехнолог про відхід Путіна і те, що в Кремлі думають про Україну".