RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Головна небезпека - ядерна зброя: в Україні пояснили, як розвал Росії допоможе повернути Крим і Донбас

Можливе посилення сепаратистських рухів в Росії і подальший розпад країни може посприяти поверненню окупованого Криму і Донбасу під контроль України.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів колишній український дипломат і військовий перекладач, теле - і радіоведучий, автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін.

"Тут повинен бути, мені здається, процес пов'язаний, так чи інакше, з подальшим розпадом Російської Федерації. Оскільки поки вони вкидають в цю топку сотні мільйонів доларів. Як переконати, що Росія – ворог, людей, яких вони фінансують, яким вони конвої [гумдопомоги] привозять? Плюс промивання мізків", - сказав Чекалкін.

Він також зазначив, що в даній ситуації серйозну небезпеку представляє російська ядерна зброя, яка ускладнює проведення переговорів з РФ.

"І нічого такого глобального не сталося після розпаду Радянського Союзу. Була проблема ядерного озброєння, яке було поширене. Американці вирішили це питання, ядерні програми знищили. Точно так само і тут. Головна небезпека – це ядерна зброя, яка в руках цього кремлівського карлика. Якщо б у нього не було ядерної зброї, то, напевно, набагато простіше було б з ним поводитися, якось його урезонити", - упевнений шоумен.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін і ще двоє - найсмішніші в світі, а в Україні на першому місці Савченко - Дмитро Чекалкін.