RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Роблять так, як вигідно Кремлю: журналіст вказав на важливий момент з діями України щодо кримських татар

Багато українських політиків по відношенню до кримських татар відстоюють точку зору Росії.

Про це "Апострофу" розповів заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, відомий журналіст Айдер Муждабаев.

"У нас до цих пір кримські татари не визнані корінним народом України. Всі знають, що ми корінний народ, але це ніким не визнано. А чому? Це щоб всякі Добкін і люди, які називають себе українськими націоналістами (а по факту повторюють те, що Кремль говорить), виходили і говорили, що не можна кримським татарам давати автономію в складі України, навіть з усіма гарантіями, які там прописані. Не можна, тому що тоді угорці, румуни, болгари, греки почнуть [вимагати автономію] ", - зазначив журналіст .

За словами Муждабаева, такі дії українських політиків носять умисний характер і націлені за закріплення анексії Криму.

"А все заради того, щоб не підтримувати кримських татар, Крим віддати Путіну і залишити так назавжди. Такі його агенти впливу. Я суджу по справах, мені не потрібні агентурні дані. Я просто бачу, що в ключових питаннях вони займають позицію, вигідну Кремлю . це можуть говорити різні люди. Підкреслюю, це не тільки Оппоблок", - повідав журналіст.

Детальніше читайте про це в матеріалі "Апострофа": Путін заходить через одного в Європі, Україні доведеться воювати ще довго - відомий журналіст.