RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Розкрито план Кремля по поверненню України під крило Росії

Москва планує повернути Україну в орбіту впливу Росії через просування проросійської агентури на виборах.

Про це "Апострофу" розповів військовий оглядач Юрій Карін.

За його словами, неформальному куратору окупованих районів Донбасу Владиславу Суркову вдалося зберегти свій вплив і переконати президента РФ Володимира Путіна в ефективності плану по поверненню цих районів до складу України.

"Всередині самої кремлівської вертикалі позиції архітектора донбаського кровопролиття Владислава Суркова залишаються досить сильними. Після ліквідації його підручними "лідера" ДНР Олександра Захарченка йому вдалося вийти сухим з води в розробці ФСБ за фактом розграбування бюджетних потоків з РФ на Донбас. І викрутити ситуацію під реалізацію нового гібридного сценарію щодо повернення України в сферу впливу Росії через просування проросійської агентури на президентських і парламентських виборах. Передбачається, що проросійський кандидат, який за їхнім планом переможе на виборах в Україні, проведе прямі переговори з новими маріонетками Кремля в ОРДЛО, і надасть цим територіями особливий статус", - пояснює Карін.

Детальніше про плани Кремля читайте в матеріалі "Апострофа": Путін змушений йти ва-банк, інакше втратить Україну назавжди.