RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Росія нас підставила: нардеп навів показову розмову з представниками ПАРЄ

Скандальний депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький, який звинувачувався в сексуальних домаганнях, може стати віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп Борислав Береза.

"Спілкувався тільки що з двома делегатами ПАРЄ. Обурюються. Кажуть, що Росія їх підставила, коли висунула від своєї делегації Леоніда Слуцького на посаду віце-президента ПАРЄ. Скаржаться на те, що вони ж не стежать за новинами в Росії і не знали, що Слуцький був звинувачений в сексуальних домаганнях до журналісток і були докази цього. А вчора їм прислали посилання на статті в європейських ЗМІ", - пише Береза.

За його словами, делегати ПАРЄ були стривожені тим, що можливе призначення Слуцького може не сподобатися жінкам-виборцям в період виборчої кампанії.

"Весь наш діалог чув ще один наш колега і запитав у одного з моїх співрозмовників чи є у нього діти. Той засміявся і відповів: "Навіщо ти питаєш? Ти ж знаєш, що в мене дві дочки". І тоді прозвучала фраза: "Тобі не варто запрошувати в перспективі Слуцького додому. Щоб крім виборців не засмутилися ще й дочки, якщо Слуцький трохи дасть волю рукам". Бачили б ви очі наших співрозмовників. Звичайно, мало хто любить проектувати на себе чужі проблеми. Але ніхто не застрахований від того, щоб зіткнутися з ними. Просто багато хто намагається про це не думати. Так само, як і з російської анексією Криму або окупацією Донбасу. А даремно...", - резюмував Береза.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Росія планує відправити депутатів окупаційної "влади" Криму на засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).