RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Ігри" можуть закінчитися погано: названо головну мету візиту "сірого кардинала" Путіна на Донбас

У мережі з'явилася інформація, що радник президента РФ Володимира Путіна, відповідальний за російську політику на Донбасі, Владислав Сурков відправився до Донецька, щоб обговорити з ватажком ДНР Денисом Пушиліним відразу ряд питань.

Про це повідомив "Апостроф" з посиланням на канал "Легітимний" в Telegram.

Згідно з повідомленням джерела, Сурков планує "жорстко" спілкуватися з Пушиліним через те, що він почав зближатися з групою кремлівських кураторів під керівництвом Козака і Бабича. Також буде порушено питання втрати впливу Пушиліна на окупованих територіях.

"Сурков їде пояснити Пушиліну, що такі "ігри" погано закінчуються", - повідомили на каналі.

В рамках свого візиту Сурков обговорить питання підготовки передачі підприємств під юрисдикцію України, поставок вугілля з окупованих територій України,

"Суркову необхідно утримати Донецьк під своїм впливом, так як по роботі в самій Україні у нього "результати" слабкі. Одне рятує Суркова, що команда Бабича теж поки нічого конкретного не запропонувала по роботі на "українському напрямку", - зауважили на каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики повідомили про нібито існування в українського уряду "плану Б" щодо Донбасу, який має на увазі повну ізоляцію і консервацію окупованих територій.