RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не треба кивати головою: Зеленський жорстко осадив Лаврова на зустрічі в Парижі, відео

На зустрічі "нормандської четвірки" у Парижі 9 грудня Володимир Зеленський зробив жорстке зауваження міністрові закордонних справ РФ Сергію Лаврову за його поведінку.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів журналістові Дмитру Гордону.

"Мені байдуже , який настрій був у Путіна. Головне, що у Володимира Зеленського був дуже правильний для зустрічі настрій. Володимир Олександрович, ведучи розмову, здебільшого російською мовою, в кінці кінців зірвався і каже: і, пан Лавров, припиніть кивати головою, не треба кивати головою, так, я знаю ваше прізвище, тому що я, на відміну від вас, обійшов всі ці місця вздовж кордону своїми ногами, тому не треба кивати головою, що ви тут все знаєте", - сказав Аваков.

Також міністр МВС додав, що найближче оточення Володимира Путіна, яке супроводжувало російського президента на зустріч у ПАрижі, сподівалося на швидку психологічну перемогу над українським президентом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що президент України Володимир Зеленський потрапив на жорстку карикатуру через переговори в "нормандському форматі" у Парижі і акцію "Червоні лінії" для Зеленського, яка відбулася в Києві.