RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

На Банковій активно готують візит Зеленського в США: будуть підписані три важливі документи

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив з аташе з питань армії та оборони Бріттані Стюарт та іншими представниками Посольства США перебіг оборонних реформ в Україні та підготовку візиту президента Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

З метою належного забезпечення підготовки візиту Володимира Зеленського до США заступник керівника Офісу Президента обговорив завершення опрацювання трьох двосторонніх документів щодо оборонного партнерства, проектів у сфері досліджень, розробок, випробувань та оцінки й співпраці у космічній галузі. Американська сторона висловила готовність забезпечити підписання вказаних документів у межах візиту глави Української держави до Вашингтона”, - йдеться в повідомленні.

Вони також обговорили практичні питання двостороннього оборонного співробітництва, зокрема допомогу у розвитку українських оборонних спроможностей, реформуванні ЗСУ та оборонно-промислового комплексу. Стюарт запевнила у незмінній підтримці українського сектору безпеки й оборони.

Також читайте наш матеріал: Перенесення зустрічі Зеленського і Байдена: "робочий момент" чи провал Банковій.