RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кремль здає назад? У Путіна заявили про зміну зовнішньополітичної концепції

У Путіна заявили про необхідність зміни зовнішньополітичної концепції Росії. Її суттєво доопрацьовуватимуть з урахуванням поточної геополітичної обстановки у світі.

Про це заявив у коментарі для РІА "Новости" прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"Наші зовнішньополітичні документи , вони, звичайно, зазнають змін. Ви знаєте, що буквально тижнем раніше на оперативній нараді постійних членів Ради безпеки розглядалися основні контури нашої нової зовнішньополітичної концепції. І вона доопрацьовуватиметься. Але саме з урахуванням того, що відбувається зараз. У цьому плані ситуація не статична, вона розвивається діалектично з нашого боку", - сказав він.

Крім цього, Пєсков висловив невдоволення тим, що Європа, за його словами, "продовжує слідувати установкам Штатів", нехтуючи своїми власними інтересами.

За словами прес-секретаря Путіна, Європі треба згадати, що Росія завжди знаходилася, і буде перебувати, з Європою на одному материку, один біля одного під боком.

"Але сподіватимемося все-таки, що здоровий глузд тут візьме гору, і що європейці в першу чергу думатимуть про наш спільний будинок, про Європу, де ми живемо пліч-о-пліч і є прямими сусідами", - підсумував Пєсков.

Більше того, що передувало заяві кремля, читайте у спецматеріалі сайту "Апостроф": Буде велика війна чи ні? Усі подробиці про можливе вторгнення військ Путіна в Україну

Також раніше ми публікували всі подробиці щодо можливого вторгнення військ Путіна в Україну.