RU  UA

Путіну приготували пастку: великий російський бізнес влаштував показовий демарш

Більшість найбільших бізнесменів у РФ вийшли з Російського союзу промисловців та підприємців, чим влаштували демарш главі Кремля Володимиру Путіну.

Про це Апостроф TV розповів опозиційний російський політик Геннадій Гудков.

За його словами, кремлівська верхівка готує собі запасний аеродром у Центральній Африці на випадок повного провалу. Там вони собі готують "схованку" із золотом і діамантами, щоб при нагоді пережити важкі часи.

Читайте також: Путін піде під трибунал: Міжнародний суд видав ордер на арешт

"От реально тривожний дзвінок для Путіна пролунав 16 березня, коли безпосередньо перед черговим з'їздом Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП) стало відомо, що з РСПП вийшли 16 із 20 найбільших підприємців Росії. Вони написали заяви, мотивувавши своє рішення тим, що у них є на те серйозні причини, оскільки вони взагалі вийшли із бізнесу", - заявив Гудков.

І хоча на з'їзд РСПП замість 16 бізнесменів знайшли когось запросити для зустрічі з Путіним, такий крок великого бізнесу дуже показовий, вважає опозиціонер. Адже ще рік тому бізнесмени билися між собою, щоби потрапити до списків запрошених, а тут такий демарш.

"Від Путіна тікають серйозні люди, які навіть не хочуть фігурувати поруч із ним. Тут ці 16 персон виявили рішучість, розуміючи, що вони обирають між двома поганими варіантами: йти на "фронду", розуміючи, що на тебе зараз буде накат або залишатися разом із Путіним, який для всього світу став військовим злочинцем. Вони обрали перше. Але це було ще до рішення Міжнародного кримінального суду видати ордер на арешт Путіна", - сказав Гудков.

Політик вважає, якби рішення МКС було б озвучене до з'їзду РСПП, з нього вийшли б усі 20 великих бізнесменів.

Нагадаємо, генерал Британії розповів, коли Володимира Путіна видворять із Кремля

  • Вас може зацікавити:

"Цар" уже не той: психолог порівняв кадри із двійниками Путіна

"Оцінили нашу роботу": оточення Путіна відреагувало на рішення МКС

Є реальна перспектива: Зеленський про ордер МКС на арешт Путіна